Hvor Hurtigt Må En Knallert Køre?

Hvor Hurtigt Må En Knallert Køre?

02/08/2022   

billede fra: Pixabay, Trinity_Elektroroller

Overordnet er der to forskellige typer for knallerter i Danmark. Her taler vi om 30-knallerten og 45-knallerten.

Hvor hurtigt de må køre, ja, det siger deres navn faktisk allerede. En 30-knallert må køre 30 km/t. og en 45-knallert må køre 45 km/t. Begge er naturligvis deres makshastighed.

De to knallerter er hver sin størrelse, men ellers er der ikke den store forskel på dem. 

Det er dog ikke mange af dem, der rent faktisk kører dette, fordi unge som gamle godt kan lide at pille lidt ved motoren, så hastigheden nemlig kan stige.

Grænserne på disse køretøjer er udelukkende sat for ens egen sikkerhed. Det er også fordi, du er mere udsat på en knallert og lettere kan komme slemt tilskade, hvis nu udheldet er ude.

Piller du derudover også ved din knallert, kan du risikere, at du bliver stoppet af politiet, får målt din knallert på et bestemt redskab, de har og enten får taget den eller din kørekort. Kørekortet er dog ofte mest udsat, hvis de rent faktisk har set dig køre på den og hurtigere, end hvad du må.

Jeg kan godt se det sjove i at ændre lidt på sin knallert, men de er bare ikke bygget til det og derfor kan det gå rigtig galt, hvis nu det er. Bilister kan heller ikke bedømme, hvor hurtigt du kører, hvis de har været vant til, at de kun kører 30 eller 45.

Her har du læst et publiceret og udgivet stykke indhold, der udelukkende er lavet med henblik på at tilgode se Perlen Odense. Her kan du eksempelvis købe sparegris dåb, og meget meget andet. Derfor er dette indhold lavet for at tilgodese Perlen Odense.