Hvilken Scooter Skal Jeg Købe?

Hvilken Scooter Skal Jeg Købe?

03/08/2022   

billede fra: Pixabay, fjaka

Ovenstående spørgsmål kommer faktisk an på, hvor gammel du er. I hvert fald hvis det ikke er en specifik model, vi skal kigge på til at starte med. 

I Danmark kan du købe to forskellige former for scootere, en 30-knallert og en 45-knallert. En 30-knallert skal du være 15 år for at må køre på. En 45-knallert skal du være 18 år, dog med det i mente, at du godt kan tage kørekortet som 17-årig, eller starte på det. Det er ligesom de nye regler indenfor biler, hvor du også gerne må tage kørekortet noget før for at få noget erfaring. 

Nå, tilbage til scooterne.

Tager vi udgangspunkt i Thansen, er den billigste scooter, du kan købe lige nu, til lige under 10.000 kr. Det er endda en af de populære modeller - en VGA GEV1000. Den kan fås både som en 30 og en 45 model.

Den har dog et specielt udseende, men tager du en af de mere gengse modeller, skal du slippe med 12-13.000 kr. Her kan du vælge mellem Explora, ONE eller R3. Det er i hvert fald de modeller, man ser flest af på vejene i Danmark. 

Har du dog ikke så mange kontanter at gøre med, så er der også mange, der gør brug af at købe dem brugt, da de ofte ikke fejler noget.

Tak for støtten. Tak til Perlen Odense for deres økonomiske bidrag til denne artikel. Perlen Odense er kendt for at sælge f.eks: dagmarkors sølv. Heraf markeret, som du ser øverst.